Debrecen

Debreceni Egyetem Aula, 2020. május 13.

TALENTn Tehetségfórum Debrecen

A tehetséget támogatni, segíteni kell! Jelentős részben ezen a segítségen és az ösztönzésen múlik, hogy az adott tudás- és képességtartalomban kiemelkedő teljesítményre képes fiatalok tehetsége kibontakozhat-e, hasznosulhat-e? A Nemzeti Tehetség Program (NTP) támogtatásával megvalósuló TALENTn Tehetségfórum olyan kezdeményezés, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.


TALENTn a fiatal tehetségek pódiuma

Az NTP TALENTnTehetségfórum izgalmas fiatal tehetségek bemutatkozásának színtere. A Debreceni Egyetem hallgatóinak és az 50 tehetséges magyar fiatal program díjazottjainak előadásában egyéni tehetségutak, személyes drámák és több esetben a világsiker kapujába ért fiatal hölgyek és urak történetét ismerhetjük meg. Van közöttük tervezőmérnök, matematikus, autista fiatalok által készített kézműves termékeket tervező designer, online marketing szakember, gyógyszerész, kórházban gyógyuló beteg gyermekeknek angolt tanító, mesét olvasó egyetemista közösséget szervező tehetség és ipari formatervező, aki saját tervezésű egykerekűjének nyergében lett többszörös világbajnok.


TALENTn a Debreceni Egyetemen!

Az NTP TALENTn Tehetségfórum 2018. november 13-án a Debreceni Egyetemen (Egyetem tér 1.) főépületének Aulájában kínál bemutatkozási lehetőséget a fiatal tehetségeknek. A cél, az értéket teremtő gondolat megszületése és közvetítése a hallgatóság felé.

 

A debreceni eseményre itt regisztrálhatsz!


TALENTn - értő és érdeklődő hallgatóság

Az NTP TALENTn Tehetségfórumra középiskolások és felsőoktatási hallgatók mellett számos tehetséggondozással foglalkozó szakembert várunk az oktatási és a versenyszférából.


TALENTn még két alkalommal!

A fiatal tehetségek egy-egy leginkább inspiráló, gondolatébresztő előadásával novemberben további két helyszínen rendezzük meg az NTP TALENTn Tehetségfórumot, Dunaújvárosban és Kecskeméten. Azzal a céllal, hogy minél több fiatalt szólítsunk meg az országban.

 

A tehetség lehetőség! Hozd ki magadból Te is a legtöbbet! Regisztrálj és gyere el! A TALENTn Tehetségfórumon a részvétel ingyenes!

Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/talentn
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.